مصرف این خوراکی ها موجب شادابی دانشآموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای کنکوریها توصیه میشود.
کنکوریها گوشت قرمز و سبزی بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزیها موجب شادابی دانشآموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای کنکوریها توصیه میشود.
مرتضی صفوی با بیان اینکه دانشآموزان در دوران کنکور از قندهای ساده زیاد
استفاده نکنند، اظهار داشت: بر اثر خوردن قندهای ساده، انسولین در خون
زیاد ترشح میشود که موجب افت قند خون آنها میشود؛ افرادی که در زمان
کنکور از قندهای ساده و شکلات استفاده میکنند، انسولین بیشتری در خون آنها
ترشح شده و در نتیجه موجب افت قند خون در آنها میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: دانشآموزان در وعدههای غذایی خود از ماست و
شیر استفاده کنند زیرا به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلولهای عصبی
بسیار مفید است و موجب آرامش اعصاب در دانشآموزان میشود.
وی افزود: دانشآموزان در این دوران ماهی مصرف کنند به دلیل اینکه ماهی
حاوی اسید چرب امگا ۳ است که از کمخونی پیشگیری میکند و موجب افزایش
یادگیری میشود.
صفوی بیان داشت: دانشآموزان در این دوران از غذاهای حاوی آهن مانند گوشت
قرمز، جگر، مغز، سبزیها و تخم مرغ استفاده کنند که موجب شادابی و از بین
رفتن کسلی آنها میشود زیرا ویتامینهای گروه B موجود در این مواد برای
تقویت ذهن و آرامش اعصاب دانشآموزان مفید است.
منبع : jamejamonline.ir